PÄÄOSASSA IHMINEN

Vapaaehtoistoiminta

Vapaaehtoistoiminta

Vapaaehtoistoimija

Lilinkotisäätiössä vapaaehtoinen voi toimia yhdessä tai useammassa mielenterveyskuntoutujien palvelutalossa, jotka sijaitsevat eri puolilla Helsinkiä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Vapaaehtoistoimija voi monella tavalla tuoda iloa ja vaihtelua asukkaan arkeen ja vapaa-aikaan. Vapaaehtoinen voi olla mm. keskustelukaveri yhdelle tai useammalle asukkaalle, peli- tai kävelykaveri, kulttuuriseuralainen, kaveri lätkämatseihin tai toimia mukana Lilinkotisäätiön päivätoiminnassa. Tämän toiminnan kautta vapaaehtoinen voi löytää itselleen mielekästä tekemistä, tutustua uusiin ihmisiin sekä toimintaympäristöömme.

Vapaaehtoistoinen voi tulla palvelutaloon tai päivätoimintaan silloin kuin hänelle itselleen parhaiten sopii. Arjen vapaaehtoistoiminnassa on aina käytettävissä palvelutalojen henkilökunnan tuki.

Lilinkotisäätiö järjestää vapaaehtoistoimijoilleen säännöllisesti koulutusta, virkistyspäiviä sekä mahdollisuuden työnohjaukseen.

Vapaaehtoistoimintaamme voi tulla mukaan pitkin vuotta ottamalla yhteyttä vastuuhenkilöömme sähköpostitse, osoitteella vapaaehtoistoiminta(at)lilinkoti.fi.

 

 

Kesäteatterissa

Lilinkoti logo LuotettavaKumppaniyritys