PÄÄOSASSA IHMINEN

Päivätoiminta

Päivätoiminta

Långin talon päivätoiminta on tarkoitettu kaikille Lilinkotisäätiön asukkaille. Toimintamuotoina ovat erilaiset toiminnalliset ja psykoedukatiiviset ryhmät joiden keskeisiä periaatteita ovat asukaslähtöisyys, yhteisöllisyys.

Toiminnan tavoitteena on tukea asukkaiden toimintakykyä ja vuorovaikutustaitoja sekä tarjota osallistavaa ja toimintakykyä ylläpitävää sekä kuntouttavaa päivätoimintaa. Päivätoiminta on ryhmämuotoista kuntoutusta ja viikoittain tapahtuvien ryhmien lisäksi tarjolla on erilaisia toiminnallisia pajoja sekä lyhytkursseja asukkaiden toiveiden mukaan.

Päivätoimintakeskuksesta tutustutaan aktiivisesti ympäristön tarjoamiin toimintamahdollisuuksiin ja osallistutaan moniin verkostojen yhteisiin tapahtumiin.Hyödynnämme toiminnassa taiteen- ja kulttuurin eri menetelmiä ja järjestämme päiväkurssi- sekä leirimuotoisia voimavarakursseja osana päivätoimintaa. Kurssien yhteydessä asukkailla on mahdollisuus kouluttautua vertaisohjaajiksi.

Päivätoiminnassa käytössämme on fysioakustinen tuoli, jonka tarkoituksena on tarjota asukkaille eripituisia hoitojaksoja ja mahdollisuuden rentoutua.

 

Created with Nokia Smart Cam

Lilinkoti logo LuotettavaKumppaniyritys